Αρχική σελίδα|Ευκαιρίες εργασίας|Επικοινωνία
 
 
 
 
 
?ae?? trivago ?a??te??? a???????s??
Best hotels for Families Agia Marina
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Atrion Resort Hotel & Apts

Ag. Marina, Chania, Crete
GR-73100, P.O. Box 13
Tel: +30 28210 68636, 27746
Fax: +30 28210 68746, 27707
E-mail: info@hotelatrion.com

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το Atrion Resort Hotel & Apts βρίσκεται σε μόλις 50 μέτρα απόσταση  από το παραλιακό κοσμοπολίτικο θέρετρο της Αγίας Μαρίνας με την ατέλειωτη αμμώδη  παραλία, βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία, τα αμέτρητα εστιατόρια και την έντονη νυχτερινή ζωή που σε παρασύρει.
 
 
Το συγκρότημα σας καλωσορίζει στους ανανεωμένους χώρους του, χώρους που σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής με τον πιο καλαίσθητο τρόπο, χώρους που από την πρώτη ματιά αντανακλούν μια ανεπιτήδευτα ζεστή αίσθηση φιλοξενίας.
 
Οι πανέμορφοι κήποι στολίζουν το εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον του συγκροτήματος προσφέροντας στο μάτι ηρεμία και γαλήνη καθώς και την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κάποιο εξωτικό θέρετρο, μακριά από όλες τις έγνοιες της καθημερινότητας.
 
 
Τα 130 δωμάτια και διαμερίσματα του καταλύματός μας με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, τις  λιτές γραμμές, το συνδυασμό έντονων και απαλών χρωμάτων, την ανοιξιάτικη διάθεση στις αποχρώσεις, καθώς και το υψηλό επίπεδο παροχών και υπηρεσιών, υπόσχονται στους επισκέπτες μας πραγματικά αξέχαστες διακοπές.
 
To Atrion Resort Hotel & Apts σας προσφέρει την ασύγκριτη Αυθεντική & Παραδοσιακή Κρητική φιλοξενία και τις υπηρεσίες ενός συγκροτήματος που είναι δημιουργημένο για να σας χαρίσει τις διακοπές των ονείρων σας.
 
 
 

 Το ξενοδοχείο χωρίζεται σε 3 επιμέρους καταλύματα.Το Atrion Hotel (55 rooms/102 beds) , τo Atrion Suites (41 rooms/65 beds) και το Atrion Village (42 rooms/84 beds).

Copyright © Atrion Hotel - Agia Marina, Chania Crete G.N.T.O. Registration No.: ΜΗΤΕ 10 42 K 01 3A 01497 00 Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES