Αρχική σελίδα|Ευκαιρίες εργασίας|Επικοινωνία
 
 
 
 
 
?ae?? trivago ?a??te??? a???????s??
Best hotels for Families Agia Marina
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Atrion Resort Hotel & Apts

Ag. Marina, Chania, Crete
GR-73100, P.O. Box 13
Tel: +30 28210 68636, 27746
Fax: +30 28210 68746, 27707
E-mail: info@hotelatrion.com

Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ

Γάμος ή Βάπτιση: Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας. Σίγουρα θέλετε κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό και αξέχαστο για εσάς και τους καλεσμένους σας.

 
Το ξενοδοχείο Atrion, σε συνεργασία με το G&M Weddings Crete (επιχ/ση της οποία το team εδώ και 40 χρόνια χαρακτηρίζεται για την άψογη διοργάνωση τελετών και δεξιώσεων των γάμων σας) μπορεί να εκπληρώσει και να κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρά σας.
 
Μπορούμε ακόμη να σας προσφέρουμε ένα πολυτελές σκάφος όπου μπορεί να γίνει μια μικρή κρουαζιέρα πριν το γάμο ενώ ακόμη μπορεί να γίνει η περίφημη «αναπαράσταση» της τελετής ή η ανανέωση των όρκων σας, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και το γαλάζιο της θάλασσας.
 
Τέλος, μπορούμε να σας διαθέσουμε λεωφορεία για την μεταφορά του ζευγαριού και των καλεσμένων προς το σημείο του γάμου.
Όλα αυτά πάντοτε σε συνεργασία με το G&M Weddings Crete το οποίο σας παρέχει και ένα άτομο μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής. Εάν λοιπόν θέλετε ένα ονειρεμένο και αξέχαστο γάμο, μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πραγματικότητα ό,τι ονειρεύσετε.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@hotelatrion.com ή στο info@weddingscrete.gr
 
Copyright © Atrion Hotel - Agia Marina, Chania Crete G.N.T.O. Registration No.: ΜΗΤΕ 10 42 K 01 3A 01497 00 Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES