Αρχική σελίδα|Ευκαιρίες εργασίας|Επικοινωνία
 
 
 
 
 
?ae?? trivago ?a??te??? a???????s??
Best hotels for Families Agia Marina
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Atrion Resort Hotel & Apts

Ag. Marina, Chania, Crete
GR-73100, P.O. Box 13
Tel: +30 28210 68636, 27746
Fax: +30 28210 68746, 27707
E-mail: info@hotelatrion.com

ΓΕΝΙΚΑ

Η Αγία Μαρίνα βρίσκεται 9 χιλιόμετρα Δυτικά από τα Χανιά και είναι ένα παραθαλάσσιο πλήρως αναπτυγμένο τουριστικό θέρετρο με 1450 μόνιμους κατοίκους.
Αξίζει να δείτε την μικρή εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, από την οποία πήρε το όνομά του το χωριό και σε απόσταση 1,5 χιλιόμετρα στα Νότια την Νεροσπηλιά, ένα αρκετά ενδιαφέρον σπήλαιο με σταλακτίτες και σταλαγμίτες που κατά τη διάρκεια των Μινωικών χρόνων χρησιμοποιήθηκε ως χώρος λατρείας.

 

Το Atrion Resort Hotel & Apts βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το μικρό νησάκι των Αγίων Θεοδώρων όπου μπορείτε να διακρίνετε τα Κρητικά Αγριοκάτσικα, τα περίφημα Κρι-Κρι. Εάν θελήσετε να τα δείτε από κοντά, μπορείτε να επισκεφθείτε το νησάκι, με εκδρομικά καΐκια από τα Χανιά ή με ιδιωτικό σκάφος από την Αγία Μαρίνα. Η  επίσκεψη στη νησίδα απαιτεί άδεια από το Δασαρχείο, δεδομένου ότι ο χώρος της νησίδας είναι προστατευόμενος και η πρόσβαση περιορισμένη.

 

Η πόλη των Χανίων, με την ξακουστή αγορά της, έργο του πρίγκηπα Γεωργίου το 1911, με την φημισμένη παλιά πόλη και το ενετικό λιμάνι της, βραβευμένη μάλιστα και ως πολιτιστική πρωτεύουσσα της UNESCO, όπως και μία από τις 12 κορυφαίες πόλεις στην Ευρώπη σύμφωνα με την ιστοσελίδα tripadvisor.com απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αγία Μαρίνα.


Υπάρχει σύνδεση με τα τοπικά λεωφορεία των ΚΤΕΛ επί μονίμου βάσεως και ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Τα υπέροχα βενετσιάνικα αρχοντικά δεσπόζουν στις γειτονιές της, τα πλακόστρωτα στενοσόκακα προσκαλούν τον επισκέπτη να τα εξερευνήσει ενώ το πολυφωτογραφημένο ενετικό λιμάνι της με τον ενετικό της φάρο, το τζαμί του Κιουτσούκ Χασάν και το μεγάλο αρσενάλι, γνωστό αλλιώς και ως Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, εντυπωσιάζουν αμέσως τους επισκέπτες της  πόλης των Χανίων.

Copyright © Atrion Hotel - Agia Marina, Chania Crete G.N.T.O. Registration No.: ΜΗΤΕ 10 42 K 01 3A 01497 00 Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES